Coach, Therapie, Jeugd, Jeugdhulpverlening, Zuid-Oost Drenthe, Drenthe, Emmen

Erkenning geven aan dát wat jou tegenhoudt in jouw verdere groei & ontwikkeling en dit willen onderzoeken, is een oprecht gebaar naar jezelf en de vele mogelijkheden die er in jou aanwezig zijn.

Aan het begin van het coachtraject wordt een doel geformuleerd. Tijdens het traject ontwikkel je vaardigheden die jouw persoonlijke effectiviteit vergroten, (werk)prestaties verbeteren, zodat jij de doelen kunt behalen.

Voor wie?
Voor jou! Kind, jeugdige of volwassene.

Wanneer?
Als je last ervaart of voelt dat een situatie veel energie van je vraagt, Je probeert het misschien te maskeren, maar je lichaam geeft signalen af die steeds duidelijker worden; moeheid, minder goed slapen, je zit niet lekker in je vel, voelt dat je in een patroon zit en iets zich meerdere keren gaat herhalen. Dan is het van belang dat je de ‘groeven’ niet te lang ‘inslijpt’.

Ook in relaties:  tussen jou en de ander, dichtbij, je partner, vriend(in) of in de familie, bijv. de relatie met je broer, zus, ouder(s), andere familie. Of met een belangrijke vriend(in), een (werk)relatie op school, in je werk, die – ongemerkt – veel aandacht en energie vragen.

Hoe ga je daarmee om? Hoe ga je om met dingen die anders gaan dan je had gehoopt? Als kind, tiener, puber, als volwassene, mogelijk in je ouderschap?

Intake
In het eerste gesprek, de kennismakingsintake, bekijken we wat de (hulp)vraag is, waar je tegenaan loopt en welke informatie er nodig is om duidelijk te krijgen welke vorm van coaching / begeleiding of therapie nodig is, Zijn de klachten het gevolg van een situatie die schokkend, overweldigend of zelfs levensbedreigend is geweest, lees dan ook de informatie bij begeleiding en therapie.

Vervolg
Afhankelijk van de vraag en de situatie die tijdens de intake duidelijker is geworden, wordt er een beknopt ‘plan van aanpak’ opgesteld of juist een uitgbreidere versie hiervan. Tijdens de intake komt dit vanzelf aan bod als u / jij en GT-Vision het vertrouwen hebben om te kunnen starten.
Voor kinderen tot 18 jaar is er via de huisarts een verwijzing naar GT-Vision mogelijk. Wilt u / jij graag meer informatie hierover, dan Informeer en/of maak een afspraak of neem van te voren telefonisch contact op 06 – 2323 9979.

Kort coachtraject met een duidelijk te formuleren doel

Hoe?

In een aantal coachsessies krijg je -meer- inzicht in jouw interne reacties, jouw gedachten en communicatie; in hoe je er op een andere manier mee om kunt gaan en je krijgt ‘tools’ die meteen toepasbaar zijn in dagelijkse situaties.

Werkwijze

  • 5 – 8 afspraken van een uur*
  • Elke twee weken een afspraak*
  • Er wordt een doel geformuleerd, dat als ‘een rode draad’ gedurende het coachtraject aanwezig is en wellicht steeds specifieker en duidelijker geformuleerd kan worden door de inzichten die je – gedurende het traject – krijgt.
  • Leidraad is 1. wat is de huidige situatie 2. wat wil je graag bereiken 3. Wat heb jij hiervoor nodig. De vorm waarin ik dit begeleid, is verschillend, wel binnen een kader.
  • Toepassingen van de inzichten in dagelijkse situaties en de evaluatie aan het begin van de volgende afspraak geven direct resultaat. Deze ervaring maakt dat je niet meer terug wilt naar de oude situatie.
    (* in overleg)

Maximaal
0
werkdagen tot intake